svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Zaķi dzimst Dabas muzejā.

Jā, šodien, Dzīvnieku aizsardzības dienas pasākumu programmas ietvaros notika radošā darbnīca ģimenēm ar bērniem  - veidojām uz rokas velkamos zaķus, suņus no veciem cimdiem...










Tādi nu viņi tapa, vairāk vai mazāk   paša spēkiem.. Visi mīļi, visi labi... A Zaķis būs mobilā tālruņa mājiņa:).   Pa starpu arī mans mobilais tika pie jauna ziemas tērpa zaķa skatā.
Darbošanās notika telpā, kur "Dzīvnieku Draugs " rādīja savu iemītnieku fotogrāfijas-lieliskas , īsti mākslas darbi, kurus var uzlūkot tikai ar sirdssāpēm, domājot par to, KĀPĒC joprojām tik daudz cietsirdības šai pasaulē , un par to , cik labi, ka daļai tomēr laimējas atrast savas ĪSTĀS mājas šai pasaulē... nevarēju neparādīt jums kaut vāju atblāzmu no šīm izcilajām fotogrāfijām... , bet dzīvnieku skumjas, pārmetumu acīs jūs redzēsiet tā vai tā





Candera ielas patversmē šobrīd esot ap 80!!!  kaķu- visur, pat telpās, kur tiem absolūti nevajadzētu būt... varbūt kāds šobrīd domā-ņemt vai neņemt kaķi vai suni- NEDOMĀ, ņem, izglāb kādu dvēselīti!
Kā pateicību par bezmaksas nodarbību saņēmu ĻOTI skaistu jaunu grāmatu par sēnēm!! Zinu, kurš par to priecāsies:) un veselu MAISU ar POGĀM!!!

3 komentāri:

  1. feinie zaķi jums sapulcējušies - tomēr tik atšķirīgi :)

    AtbildētDzēst
  2. Atšķirīgi, tāpat kā to autori:)

    AtbildētDzēst
  3. Es arii zinu, kursh priecaasies!! :))
    Forshi zakji!

    AtbildētDzēst