piektdiena, 2011. gada 7. janvāris

Vēlreiz par brokastu tēmu.

Iedvesmojoties no Anitas un  Aijas nemitīgajiem kulinārajiem brīnumiem, nolēmu beidzot pagatavot sauso brokastu maisījumu... tomēr tas jau neizskatītos pēc manis, ja  taisītu precīzi pēc receptes (nu vienkārši nespēju, tādēļ nekad nevarētu strādāt par pavāru). Tāpēc te ir mans maisījums-banāni + auzu pārslas ar nelielām korekcijām (zemesriekstu sviesta vietā liku iesala ekstraktu,medu pirms karsēšanas neliku, jo kāda jēga karsēt medu-viss labums aizies postā).Jā, un vaniļas cukura vieta ir kanēlis, kas man ļoti garšo..Un ar rokām arīdzan nemaisīju, mierīgi var ar karoti, ja nav medus klāt...
Tāds bija rezultāts. Jāsaka godīgi-tā bļodiņa šobrīd vairs nav tik pilna ...un brokastis vēl nemaz nav pienākušas-traki!

3 komentāri:

  1. Vai, pārsmējos! Irēna, jauki, ka sanāca tik labas brokastis, bet man ir līdzīgi- gribas no šī maisījuma pārtikt visu dienu, cik labs! :)

    Man jau arī galvā ir tapušas kādas 4 jaunas receptes šim pašam ēdienam! :)

    AtbildētDzēst
  2. Un galvenais- es vēl aizdomājos- ko darīt ar to medus termisko apstrādi, taču autopilotā izdarīju visu pēc receptes. Parasti sevi mierinu, ka tas vairs nav medus, ka tas vienkārši saldumam:)

    Izcils blogs, ļoti interesants, kā es agrāk palaidu garām- nesaprotu!

    AtbildētDzēst