svētdiena, 2011. gada 2. janvāris

Kubs mazajai

Amritai(uz viena gada dzimšanas dienu). Vēl viens Mežāzītis manā pulciņā. Pieņemu, ka viņiem nebūs laika ieskatīties blogā līdz 8. janvārim, tāpēc varu atrādīt savu "ātro šuvumu" vakarvakarā... iedvesmojoties no Laines kubiem, nolēmu, ka jāuzšuj man arī vēl viens. Pirmais tā arī aizgāja nenofotografēts mazdēlam uz Strasbūru..Puķu vāzē ieliekamas 2 puķes, kabatā 2 "mūzikas instrumenti"- no sērkociņu kastītes (ar grūbām) un Actimel trauciņš ar plūmju kauliņiem. Uz augšējās malas izšūts vārdiņš un burts A ir noņemams, Sunītis-pārpalikums no vecas somiņas (somiņu pašu saēda..labāk neteikšu kas...)Apakšējā malā ir aizpogājama kabatiņa,(lai mamma izdomā pati, ko tur ielikt).








kādam laikam ir skumji? vai vientulīgi...

12 comments:

  1. Ou, super! Un muuzikas instrumenti- lieliksi!! :)
    Kas saeeda sominju??!!
    ie.

    AtbildētDzēst
  2. NU vienreizēji! Apbrīnoju Laini un apbrīnoju Tevi, kā var dabūt ko tādu gatavu! :)
    Bērnam būs prieks!

    AtbildētDzēst
  3. Ja tas tiešām ir "ātrais šuvums", es gribu redzēt kādi šedevri rodas lēnajos un pamatīgajos šuvumos. Šis kubs ir dikti feins sanācis :)

    AtbildētDzēst
  4. paldies, paldies,es vispār nespēju lēnām un ilgi šūt, nav pacietības, tāpēc pie pērlītēm nemaz neķeros.. ar kaunu jāatzīst, ka somiņu saēda kodes(bet nu tas gāja ilgi...)

    AtbildētDzēst
  5. Sunīti atpazīstu - man bija tāda somiņa, tikai sarkana, tāpēc uzreiz nodomāju, ka somiņu saēda kodes, jo... arī manu saēda kodes! :) Bet kubs - jauks! Dikti patīk, ka tam ir rokturi, kā somiņai!

    AtbildētDzēst
  6. Ļoti skaists! Un tās puķītes ļoti jaukas.

    AtbildētDzēst
  7. ļoti, ļoti jauks kubs - man ar tie rokturi imponē :), nu un, protams, suņuks!!!

    AtbildētDzēst
  8. Jā, nostrādāts "pa smuko"...galvenais, ka detaļas ar atmiņām...

    AtbildētDzēst
  9. Foršs kubs!!! Jāpatur prātā rokturi! Un Actimel trauciņš!

    AtbildētDzēst
  10. APsveicu ar kubu! Katrreiz, kad kādu no tiem pabeidzu gribas uzsaukt: "It`s a boy!"vai "It`s a girl!" - gluži kā pēc dzemdībām, jo dažkārt process tiešām pielīdzināms dzemdībām morālā nozīmē!

    AtbildētDzēst
  11. Jā,paldies, un kad es sāku, nezinu, kā tas īsti beigsies...:)

    AtbildētDzēst