pirmdiena, 2011. gada 25. jūlijs

Kaķi Garciemā..

ir tik grūti  izvēlēties fotogrāfijas, ja  pusi dienas  ir fotografēti  šie burvīgie dzīvnieki... Māja pamazām top,


un vietējie "iezemieši"   (Pusis, Princis,Brālis, un Pepša mamma, kuru cilvēkam neizprotamu iemeslu pēc visi kaķi dzen prom no teritorijas )nemaz nenojauš, kāda šogad būs ziema-barība katru dienu..un
Rīgas konkurenti Pūce
 un Pepsis

drīz vien (laiks taču skrien ātri!) pārvāksies uz PASTĀVĪGU dzīvi šeit un katru dienu! pieteiks savas tiesības uz  šo teritoriju... nu tiesa gan, nav ļaunuma bez labuma- vismaz barība būs katru dienu!
Tāds kaķu bariņš dažu stundu laika izspēlē veselu teātri..

"Nu, ja jau jūs mani negribat, iešu pagulēt uz kaimiņu lievenīša!

Pepsis tikmēr pārbauda, kas jauns VIŅA teritorijā




Pūce izmanto iespēju padzerties no tādas kārtīgas "bļodiņas" 

 un pēc tam var pasēdēt un mierīgi padomāt par dzīvi





un "Vispār, man vienalga, ko jūs domājat !"

"Es te tikmēr drusku parakāšos, un kāda nozīme tam, ko tu te vakar sastādīji!! Galu galā, viss, kas ir iestādīts, ir arī drusku jāpamēslo..,vai ne??"


Vislabākais ir dienas noslēgums. Pēc skaļa sauciena-Mārtiņ, vai tu paņemsi Pepsi savā mašīnā?", abi rīdzinieki pazūd krūmos-gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.... Pūce atrodas ātrāk un ievilināta mājā, vēl mēģina nolavīties pa stalažām no balkona, bet pēdējā mirklī aiz kuplās astes tiek noķerta... Pepsis ilgi slēpjas, kamēr mēs jau viņu meklējam kaimiņu dārzos, šis, izrādās, turpat pie mājas biezos krūmiņos ielīdis... Uz saucieniem-"Gaļa, gaļa..."   laipni atsaucas vienīgi vietējie kaķīši, visādi izrādot, ka ir labāki un gatavi doties Pepša vietā uz Rīgu...
Kad redzu tādu kaķu kompāniju, neko citu vairs lāgā negribas fotografēt...

3 komentāri:

  1. :D Cik tad viņu tur īsti ir? viena riktīga kaķu kompānija! :)

    AtbildētDzēst
  2. ai, cik feina minkānu pasaule :)))
    Viens par otru skaistāki un amizantāki. Par braukšanu uz Rīgu no lauku vides arī mans Minkāns nebija sajūsmā - parasti arī visu dienu turpat vien grozījās, bet vakarpusē pazuda :) Reizēm atstājām to uz visu nedēļu pie mammas, kur bars ar lauku minkām, tad viņš lāga nepaēdis un neatpūties nākamajā nedēļā pats ievēlās mašīnā savā vietā ar tekstu: "laižam mājās!" Bet citu reizi atbraucot uz laukiem viss sākas no gala :)))

    AtbildētDzēst
  3. Pepsis kā īsts kaķu skaistulis! :)

    AtbildētDzēst