trešdiena, 2011. gada 6. aprīlis

Nopietni... pa jokam.

Pagājušajā vasarā tika izremontēta vannas istaba un tualete. Līdz ar to pazuda kaķa nagiem domātie kažokādu gabaliņi pie 2 durvīm ( tie tika pielikti vēl vecajai kaķenītei), bez tam Mona , maza būdama, mīlēja lēkt pa sienu uz augšu un skrāpēt tapeti. Tā kā cerēju, ka meistars ,kā solīts, ķersies arī pie koridora, īslaicīgi (tā man šķita:)), nomaskēju saplēsto sienu ar līmplēvi... ha.. meistars šķiet ir emigrējis un viss ir apstājies.. Kad arī saplēstā līmplēve (nu, kaķis jau tik ātri negrib saprast, ka jāmaina paradumi:)) beidzot man apnika, nolēmu pašu neglītāko vietu nomaskēt ar "atbilstošu" bildi-nu tādu BRIESMĪGU:))




"..nu labi, labi, tad ielaid mani vismaz vannas istabā! "

 Jā, pirms remonta labākā vieta, kur padzerties bija vannas istabas izlietne, tagad vairs nevar , bet ir ļoti grūti to akceptēt.

Tomēr nedomājiet, ka vairs nav , kur skrāpēties- ir- pie istabas durvīm .

3 komentāri:

  1. Hahaha! Labs gan, bet kaķa viltība tomēr uzvar!

    AtbildētDzēst
  2. man vienai draudzenei, kaķim kur asināt nagus, bija kārtīgs baļķis ienests dzīvoklī. tāds uz 20 cm diametrā un metru garšs, koridora stūrī stāvēja :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā, nadziņu asināšana aizņem arī manu prātu :D Mūsu kaķis speciālos nagu kasīkļus neņem pretī, koridorā bija uzklāts paklājs, bet to jau pēc gada nācās nomainīt uz linoleju, jo izdīrāja šur tur pa cilpām, ka izskatījās kā netīrīts paklājs visu laiku.
    Ir palicis 2mx2m tā paklāja gabaliņš, tā arī sabāk - plūkā to (nolikts istabā), plus vēl meitenes uz tā spēlējas, nav uz grīdas.
    Ir doma par paklāju istabā, bet atkal jāpērk kaut kur pa lētām naudām, jo liktens tam jau zināms.
    Ja nebūtu paklājiņa, plūkātu dīvānu, bet par to viņš tiek rāts, itkā klausa :D
    Mani dikti priecē, ka viņš nelien pa aizkariem augšā, dzirdēts, ka kaķi arī tā izrīkojas :D

    AtbildētDzēst