pirmdiena, 2013. gada 20. maijs

Vasarīgais gardums

kad tu dienām ilgi centies iztīrīt māju pirms pārvākšanās uz mazāku mājokli, un domā, kas jāizmet, kas jāņem līdz, kas vēl kādam jāpiedāvā, tad ik pa laiciņam tas ĻOTI apnīk un šai karstumā vēl dubultgrūti, tad tu, cilvēks, saproti, ka pienākas sevi arī drusku palutināt... Kopš pie meitas divreiz "izbūros " cauri šai vērtīgajai grāmatai:
saprotu, ka arī saldumus varētu  ēst veselīgākus, nu ,vismaz, es cenšos:):).

Mans šīsdienas saldais našķis:
2 biobanāni,
2 mazie avokado (manuprāt, mazie avokado komplektos bieži vien ir kvalitatīvāki),
rabarbera gabaliņi (nedaudz bija pastāvējuši apbērti ar cukuru), sīrups nedaudz,
1tk kanēļa,
un nedaudz kakao, bet var arī nelikt. Es pieliku tāpēc, ka termiņš...

Rabarberu  vietā var būt citrona sula.



Ko dara nepacietīgs cilvēks virtuvē??  Visu sablenderē:)

 Garšo daudz labāk nekā izskatās. Daļu apēd, otru pusi steidzīgi ieliek saldētavā (lai nepārēstos:):)   )Laikam būtu garšīgi un skaisti ar veselām zemenēm pa virsu!
Aija, ja Tu ieliktu šo masu tais savos  īpašajos saldējuma trauciņos... domāju, ka zēniem garšotu!

5 komentāri:

  1. ... man šķiet, ka viņiem garšotu jebkas, kas ielikts saldējuma trauciņos :) Droši vien laba grāmata...

    AtbildētDzēst
  2. Pēc skata apetīti nerosina, bet ticēsim un liksim aiz auss:)Noder noskaņai manam jaunajam projektam par veselīgāku ēšanu:)

    AtbildētDzēst
  3. es, savukārt, padomāju- nedaudz minerālūdens un sanāks smūzijs, turklāt baigi labais!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tiesa gan, Anita! Arī labs variants.

      Dzēst