otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Vakarvakarā...

piedalījos LAINES rīkotās blogdraudzeņu tikšanās pēdējā daļā, par ko esmu ļoti, ļoti priecīga!
Mans tēvs, kas bija patiesi izcils matemātikas skolotājs (un audzēkņi viņu neaizmirsa līdz pēdējai dienai), vienmēr teica, ka uzturēšanās jaunu cilvēku vidē cilvēku pašu dara jaunāku. Nudien, vakarvakarā pilnīgi aizmirsu par savu personas kodu :):):)  Meitenes, paldies, ka jūs visas esat tik jaukas un piedalījāties !  Jāsaka gan, ja veselība neuzdod, es arī ikdienā bieži par šo lietu nedomāju:)
PALDIES Lainei par kārtējo organizatorisko veiksmi un Janai par lielisko vietu, kur satikties un jums visām, ka bijāt tur. Aija, cik žēl, ka Tu netiki...
Kad pabeigšu lasso (?) čības, ko veiksmīgi iesākām tur darināt, noteikti ielikšu bildes.
Paldies arī mazajam Pēterītim  (atkal viens jauks Cilvēkbērns, nu viena daļa no jums jau saprot, ko šis vārds nozīmē:) ). Man viņš atgādināja manu mīļo Oskariņu, kurš ir tikai mēnesi vecāks un tikpat dzīvespriecīgs...Ar Pēterīša mammu Lauru mums bija jauks "bārteris"-mana Zaķu meitene aizceļoja uz viņu mājām (atkal nenofotografēju!!) apmaiņā pret jauku lietiņu no Lauras darinājumiem (nelikšu bildi, lai Oskara mamma neierauga pirms laika:)
Šis ir virtuāls sveiciens visām blogmeitenēm, cerot  beidzot sagaidīt ne tik vien PAVASARI, bet arī VASARU!!!!
(Kaut arī  smieklīgi, bet tomēr-  pašlaik manu rokdarbu topā ir daži darbiņi nākamajiem Ziemassvētkiem , protams no reciklēšanas sērijas ;)  )
BILDES no Vakardienas gaidiet LAINES blogā (ceru, ka pavisam drīz:) )
Laine, lai mums vēl daudz tādu jauku tikšanās brīžu!!!

5 komentāri:

  1. Cik jauki lasīt, ka jums tik labi gāja! :)

    AtbildētDzēst
  2. eh Irēnīt, nesanāca mums tikties, kaut biju visu dienu ar mneitenēm kopā. steigā bija jāatgriežas Ventspilī, ka pat nepaspēju pēc burciņām tikt. ceru ka nemetīsi laukā un paglabāsi citai reizei barterim ;)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, Irēn, par mājupceļu kopā - no Taviem krājumiem tik daudz labumus sev savācu, bet tai burziņā pat nenoskaidroju, kā varu atlīdzināt par tiem...
    Bija liels prieks atkal satikties un dikti jau gribētos tās čības piebeigt... gan jau ka Tev būs pirmajai gatavas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atlīdzība jau ir tas, ka palīdzi patukšot manus krājumus :):)

      Dzēst