sestdiena, 2013. gada 13. aprīlis

Lasso čību tēma

Un tā, kā jau solīts, jānobeidz ballītē iesāktās čības... Iedvesmas avots TE. Kā iepriekš rakstīju, ballītē izgriezu savu pāri, vienu čību sastiprināju ar kurpju aukliņu kā paredzēts:
Čība sanāca plata un kaut kā ne visai... Otru nolemju sašūt ar spilgtas krāsas vilnas dziju:
un lai nebūtu tik plata, taisu ar aizdari (kas vēlāk izrādās lieka-var iztikt arī bez tās :):)   )
Tātad jāsašuj arī pirmā šai pat veidā. .. šuju, šuju, kamēr secinu, ka abas būs kreisai kājai:)...Kāds gan tur brīnums, ja sāk šūt nakts vidū, kad piesities bezmiegs:):) , laboju kļūdu. Rezultāts


mani īpaši neiepriecina. Ne visai ērti un vienalga par platu (nu vismaz labai kājai:)  ).
Atnākušais ciemiņš -Kristīne mani pārliecina, ka ir labi, tikai jāvelk savādāk-ar aizdari uz iekšu !:) Var , protams arī tā, bet pati lasso čību ideja mani tomēr  vairs nesaista...
Ļoti ceru, ka kādai no ballītes dalībniecēm izdosies kas labāks!

9 komentāri:

  1. ... tātad kaut kas jāpilnveido piegrieztnē, tad izdosies :) Bet ar to kontrastējošas krāsas aukliņu jau izskatās forši! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tur jāpiestrādā pie piegrieztnes kādam ar lielāku pacietību:)

      Dzēst
    2. Tieši tā man bija otra rīta pēc pasakuma pārbraucot mājās. Uztaisīju vienas brīnišķīgas 25.izmēra čībiņas ar neona krāsas striķīti draugu meitiņai dāvanā, diemžēl nav foto, jo pa taisno aizceļoja pie mazās jubilārītes..... Mans lielais dēls katru dienu jautā, kad es viņam tādas piegriezīšu, bet uz 39. izmēru pacietība vēl nav pienākusi "pa pastu".. :)

      Dzēst
    3. Cik jauki, ka kādam iznācis !

      Dzēst
  2. Tu tomēr esi viens varen mērķtiecīgs un čakls radījums - es pat no maisiņa vēl neesmu izņēmusi, a Tev jau gatavs :)))
    Ar to rozā maliņu ļoti pat mīlīgas izskatās
    Tev ar to lasso čību ideju ir līdzīgi kā tai anekdotē, kur viens šķendējas, ka tas Pavaroti nav nekas īpašs, pat lāga meldiņu nevarot noturēt, otrs viņam prasa, kā tu to zini, šis atbild: man vakar kaimiņš uzdziedāja...
    Tā arī mēs - pašas kaut kādu piegrieztni uzskricelējām, bet ja nesanāk, tad lasso čības nerullē, nevis piegrieztne :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tāpēc jau saku, ka kādam vēl jāpiestrādā cītīgi pie piegrieztnes :):)varbūt Tev izdosies?

      Dzēst
  3. No malas izskatas pat tīri ok gan vienas gan otras. Man, kamēr nebiju izlasījusi visu ko raksti, pirma doma paskatoties uz foto bija: o super, baigi foršās čības.

    AtbildētDzēst
  4. es ticu, ka jums noteikti izdosies! Esat čaklas rokdarbnieces. un mūza, domāju, atskries līdzi saulei un pavasarim. mans degungals jau sāk kņudināties un rokas pašas sāk nesties uz darbiem. :)
    lai izdodas!

    AtbildētDzēst