trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Nedēļa bez datora

nav tik briesmīga, kā varbūt reizēm domāju..:) Kad atgriezos no sava mazdēliņa apciemošanas, ( paguvu gan panēsāt Oskaru slingā, gan sašūt veselu kompāniju zeķu zvēriņu no pirmajām , nu jau par mazu kļuvušajām , zeķītēm ),

izrādījās, ka dators nolēmis ņemt nedēļu garas brīvdienas.
Sapratu, ka nekādas atkarības no šīs ierīces  man nav :), tomēr bez skypa tā skumīgāk... Toties šuvu, šuvu un vēlreiz šuvu... bet par rezultātiem varbūt rīt..;)
Vai nav jauki:
Kā es būtu gribējusi šādu iespēju pirms daudziem gadiem, kad jaunākā meita piedzima, vecākā sāka iet skolā un mēs dzīvojām 5. stāvā...

8 komentāri:

  1. Burvīgi zvēriņi, mīļš Oskariņš... Bet labāk, ja dators vienkārši nav līdzās, nekā pēc tam, kad tas ņem un salūzt, vai ne? :)

    AtbildētDzēst
  2. jā, slings ir viena varen burvīga padarīšana, man pat žēl, ka varēju to izbaudīt tikai ar otru bērniņu...
    Un nedēļa bez datora datoram ir tīrais nieks, bet cilvēkam vesels lērums iespēju un gana daudz laika viskautko paveikt :)))

    AtbildētDzēst
  3. Man vismīļākās, protams, pirmā un pēdējā bilde:)

    AtbildētDzēst
  4. Tāds sirsnīgi pvadīts laiks.Un kur vēl labāk kā tik tuvu mīļajiem.Es ar saku, žēl, ka skingu izbaudīju tik vēlu, tik ar trešo bērniņu.Bet labi, ka baudīju, tas bija un ir tā vērts!

    AtbildētDzēst
  5. jaukas bildes.
    \slingam nav ne vainas, bet ar otro es jamo praktiski neizmantoju, pēc dzemdībām ļoti sāpēja mugura pie nelielākā smaguma, bet drīz arī mans bēbis sāka uzēst vērā ņemamu svaru un es sevi nemocīju... plauktiņā jau jams stāv :D bet ar smagajiem/lielajiem bērniem tomēr nav nekā foršāka par ratiem :P savu pirmo - vieglo peku gan dabūju panēsāt diezgan (bet viņa bija ļoti viegla, daži dr. pat tiektu, ka nepietiekamā svarā).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, katrs bērns jau ir citāds..mana mazmeitiņa ļoti mīlēja gulēt slingā, ratos bija grūtāk aizmidzināt, viņas brālītim savukārt bija otrādi, tagad mazais Oskars labprāt guļ mammai vai tētim pie sirds :)

      Dzēst
    2. patikt jau man patika abām meitām, bet ar otro nepatika man :D nu, drausi grūti/smagi.. un ratos guļ labi, tad sevi nemoku.

      Dzēst