trešdiena, 2012. gada 6. jūnijs

... un "maratona" nobeigums

3. jūnijs- Vērmaņdārzā notiek pasākums veltīts audžuģimenēm. Mēs ar Anitu reklamējam Otro elpu ar savām radošajām pārveidēm- atkal mani reciklētie blociņi un t kreklu rotas. Blociņiem šoreiz bija pietiekoši liela piekrišana un par rotām vispār - strādājām stundu ilgāk kā bija plānots un publikas dēl  varēja jau vēl ilgāk...  pārdomas-cilvēki bija no visas Latvijas, sirsnīgi, bērni atvērti, darboties griboši... laikam jau mēs- rīdzinieki esam izlutināti ar visām iespējām, un ne vienmēr novērtējam tās, jo īpaši lietas, kas bez maksas... skumji, bet fakts...To pašu man teica arī ziedot.lv meitenes- ja uz labu, interesantu un noderīgu bezmaksas lekciju atnāk vien pāris cilvēki...
attēli no mūsu darbošanās  (šoreiz  jau es biju rudens apģērbā un jutos ļoti labi!!:):) ) Anitas svārkiem atkal liela piekrišana!

Blakus mūsu galdiem zālienā bija liels klāsts skaistu mīksto rotaļlietu, kas meklēja sev jaunas ģimenes:


Viens "adoptētais" lācis pie mūsu galda tika pie jauna tērpa:)




Vēl daži momenti no pasākuma, kas ,manuprāt ,bija ļoti izdevies
No sirds apbrīnoju audžuģimeņu vecākus!
4. jūnijs- " maratona"nobeigums- nodarbības "Talantu pilsētā". Kopā ar bērniem veidojām dažādus tualetes papīra rullīšu zvēriņus. Un kārtējo reizi pārliecinos, ka bērna fantāzijai nav robežu ,un tas ir brīnišķīgi... Jau sen esmu sapratusi, ka katrā nodarbībā iemācos arī pati kaut ko jaunu ... Tapa peles, zilonis, suns, kaķis, taurenīši, bites, eži, krokodils, simtkājis ,papagaiļi, astoņkāji (ar 9 un 11 kājām! :) )


Šķiet, ka vēl ir brīvas vietas dažās grupās, varbūt arī jūs zināt kādu  bērnu, kas pa vasaru garlaikojas mājās?

2 komentāri:

  1. Rullīšu dzīvnieciņi - APBUROŠI!!!!!!!!!!!!!!! :)

    AtbildētDzēst
  2. SUper, malachi! Zveerinji tieshaam jauki :)!
    i

    AtbildētDzēst