trešdiena, 2012. gada 8. februāris

Dažas dāvaniņas

aizceļoja kā dzimšanas dienas apsveikums manai jaunākajai meitai. PASTA ceļi ir neizdibināmi.:):) Ja parasti paciņa ceļo 3-4 dienas, tad šoreiz  tas ilga apmēram desmit dienas , bet , toties, ļoti precīzi- ieradās tieši dzimšanas dienas rītā:)!
Tā kā tais mājās labprāt un garšīgi gatavo ēst,  bija skaidrs, ka nepieciešams kaut kas virtuvei, un  tapa priekšauts, komplekts karstajiem katliem ( :) ) un galda salvetes - no mēbeļauduma paraugu gabaliņiem.



un no pāri palikušajām auduma strēmelītēm- paliktnis karstam katliņam , šoreiz arī līmēju  ar PVA (vienīgi pogas ar karsto līmi), un izdevās labi.

6 komentāri:

  1. Pacinja atnaaca iepr vakaraa, bet es pataupiiju liidz riitam ;). Ilgaak buutu bijis gruuti gaidiit, taa ka jaa- tieshi laikaa! Paliktniitis lielisks- ljoti labi der arii karstajai teejas kannai! Priekshauts un salvetes jau tika pielietoti!
    Paldies par visaam jaukajaam daavaninjaam (arii sheit nepiemineetajaam) :*
    i

    AtbildētDzēst
  2. Burvīgs virtuves komplekts - un tas uzraksts ir kapitāls!

    AtbildētDzēst
  3. Oho, cik smuks priekšauts! Es ar jau labu laiku gatavojos izmantot džinsus priekšautam...Paliktnis-super izskatās. Būs jāuztaisa, kā reiz noklīdis mans apaļais korķa rausis...

    AtbildētDzēst
  4. Skaistas dāvanas, priekšauts izskatās ļoti praktisks, pie tāda noteikti var slaucīt rokas, kad neviens neskatās:)

    AtbildētDzēst