trešdiena, 2011. gada 9. marts

Patīkams pārsteigums

un dažas citas lietas
Šodien satikāmies ar Helu un pilnīgi negaidīti saņemu mīļu dāvanu...PALDIES, Hela!

    Toties vakar bija ne tik jauki- mans alergologs konstatēja, ka man ir alerģija pret putekļiem, kas rodas no audumiem un dzijām...   jūs saprotat, ka uzklausīt ko tādu ir NEJAUKI!! protams, maz cerību (nekādas), ka varēšu izdzīvot bez šūšanas... nāksies vien kaut kā pielāgoties.. nu, paldies Dievam, ka vismaz pret kaķi nav alerģijas un pret grāmatu putekļiem arīdzan  (nāksies vairāk pievērsties papīra darbiem,  tieši rīt mēs ar Aiju taisāmies to darīt, bet par to rītvakar..)

Šodien pie manis bija  Luīze (8g) un uztaisīja vienu mazu dāvaniņu savai Omei, kas atgriežas no ceļojuma- 2 grāmatzīmes, kas manuprāt, iznāca ļoti jaukas.

Tā kā kopsummā jau to labo lietu bija vairāk!

2 komentāri:

  1. Irēn, par alerģijām runājot, gribu iedrošināt, ka tas nav pasaules gals, jo, piemēram, vienas lielas dzīvnieku patversmes vadītājai ir alerģija uz dzīvnieku spalvām (pie tam gan suņu, gan kaķu), bet viņa tik un tā katru dienu pavada dzīvnieku kompānijā, jo bez tā, protams, nespēj iedomāties savu dzīvi. Cik atceros, viņa izgāja kaut kādu ilgstošu un regulāru ārstēšanas kursu un nu var turpināt darīt savu sirdsdarbu :), kaut gan viņa to darīja arī pirms tam, mokoties ar drausmīgām iesnām, acu asarošanu u.c. blaknēm...
    Jebkurā gadījumā - jūtu līdz, nekas patīkams jau tas nav :(

    AtbildētDzēst
  2. Jā, Inese, paldies! Es jau arī pusdzīvi ar šo te lietu mokos un gan jau sadzīvošu arī turpmāk :))nekas cits neatliek.Būs jāķeras arī pie ģenerāltīrīšanas..

    AtbildētDzēst