sestdiena, 2017. gada 6. maijs

Ko darīt ar veikalu reklāmām?

kad tās jau sāk krist no visiem stūriem, atliek ieslēgt kādu aizraujošu detektīvu un paralēli padarboties ar rokām. Pateicoties kādam semināram, ko vadīja Kristīne Lasmane pirms dažiem gadiem "saslimu"ar papīra pārstrādes ideju.
Vispirms ar līmes zīmuļa, PVA, adāmadatas vai lineāla palīdzību sagatavo lielu daudzumu  papīra (nu kā lai to nosauc??) 'klūdziņu" (izmantojot veikalu reklāmas, avīzes un tml). Un tad atkarībā no roku veiklības, pacietības, atvēlētā laika darina šo un to :






















 Grozņus var izmantot dāvanu iesaiņošanai, vai piepildīt ar kaut ko gardu un iepriecināt kādu, var izmantot kā traukus uzglabāšanai (iepriekš izklājot ar salveti). Paliktnīši zem puķu poda vai karsta trauka.
Savas reklāmas jau esmu izlietojusi, nupat jau kaimiņš sāk dot savējās :). Dzīvojam zaļi! Pa starpu tapa arī dažas bļodiņas citā tehnikā :


Veiksmīgu reciklēšanu!

2 komentāri:

  1. Man jautājums: ar ko izstrādājumu apstrādā beigās? Ir redzēti tādi pinumi, kuri atgādina īstas klūdziņas; tie ir beicēti... gribētu uzzināt konkrētāk, kādas tās beices un visas citas iespējas, jo neko no tā nesaprotu. :)

    AtbildētDzēst
  2. Vairākkārt ar PVA līmi (var nedaudz atšķaidīt ar ūdeni). Var krāsu arī savienot ar PVA un ūdeni Lietoju akrilkrāsas. Droši vien var arī kādas dekupāžas lakas beigās- spīdīgās vai matētās. :)

    AtbildētDzēst