svētdiena, 2014. gada 28. septembris

Vēl kāda nodarbība

notika pirms mana pēdējā ceļojuma-18. septembra vēlā vakarā. Kādas bankas darbinieki kopīgo radošo, izglītojošo dienu noslēdza ar cimdu/zeķu zvēru šūšanu. Lai arī neviens no viņiem (izņemot organizatoru), to iepriekš nezināja, visi , ieskaitot ciemiņus no Igaunijas, Lietuvas ļoti sirsnīgi darbojās un aiznesa sev līdzi mīļi smieklīgus zvēriņus:









Kā man patīk, ka arī vīrieši šuj ar tādu aizrautību!   :):)


5 komentāri:

  1. Ticu, ka arī vīrieši spēj šūt:D, taču, kā viņus piedabūt??? Lūk, šeit neviens, saprotu, nezināja un nebija iespējas izvairīties:D

    AtbildētDzēst
  2. Šuj, šuj, nodarbībās labprāt šuj. Un mazi puikas arī, starp citu! Sarkandaugavas nodarbībā pat prasīju- vai jums te meitenes arī ir!? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sarkandaugavā arī manējais, kad mazs bija, filcēja, vēra un ko tik vēl ne:D Kā īsti viņš aizgāja uz rokdarbu pulciņu, neatceros, bet skolotāja Vija tur ļoti, ļoti radoša, vismaz es nespēju to noformulēt citādi, jo tika nesti tāāādi darbi mājās un ja vēl zinu, ka manējais pēc būtības nekāds pacietīgais:)

      Taču, kad bērnudārzā atkal spriež, ko uz Ziemassvētkiem bērniem vienotā tehnikā darināt, tad ej nu piedabū kādu tēti šūt, vērt, pīt... Gadās jau pa kādai ģeniālai idejai, kurā visas iespējas tētiem izpausties, bet pārsvarā tomēr otrādi:)

      Dzēst
    2. Varbūt bērnudārzā arī vajag pamēģināt šūt cimdu,zeķu zvērus? :) Vienā tādā nodarbībā man šuva arī tēvi...

      Dzēst
    3. Irēna, bija mums ar Jums šāda nodarbība:) Daudzi zvēriņi pēc tam "nāca" līdzi uz diendusu:) Daži puišcilvēki toreiz mums bija, bet, ja nekļūdos, tēvi ne:)

      Dzēst